LiposomalDrink, najžiadanejšie lipozomálne vitamíny na trhu. My vám vysvetlíme prečo.

Prečo si vybrať lipozomálne výživové doplnky?
 
Pretože na rozdiel od bežných výživových doplnkov sa vstrebávajú v omnoho vyššej miere. To znamená, že aj pri nižšej dávke vaše telo príjme vyššie množstvo aktívnej zložky (AZ), napr. vitamínu C.
 
absorpcia travenie liposomal
 
V mnohých prípadoch organizmus nedokáže bežné výživové doplnky v tenkom čreve efektívne vstrebať a tak  len malá časť AZ skončí v krvnom obehu a teda v bunkách.
 
Lipozomálne výživové doplnky sa vďaka svojim vlastnostiam takmer úplne vstrebávajú v čreve a následne putujú na určené miesto v organizme. Vstrebateľnosť AZ sa môže zvýšiť až na 98 %.
 
Lipozómy sú drobné bublinky mikroskopickej veľkosti s vonkajším obalom zloženým zo zdravých tukov a s dutým jadrom, v ktorom je uložená aktívna zložka (vitamíny, minerály, antioxidanty). Lipozómy chránia aktívnu zložku pred enzýmami v našom tráviacom trakte a do určitej miery aj pred kyselinami v žalúdku.
 
Lipozomálne produkty LiposomalDrink 
 
made in germany
 
Naše tekuté lipozomálne výživové doplnky vyrábame v Nemecku v spolupráci so špičkovými odborníkmi.  Sú formulované na základe najnovších výsledkov vedeckého výskumu v oblasti medicíny, nutričných doplnkov a prírodného liečiteľstva.
 
Cely proces výroby spĺňa požiadavky najvyššej kvality  ISO 22000, GMP a HACCP.
 
V čom sú naše lipozomálne výživové produkty jedinečné?
 
Svojou kvalitou.
 
Chuťou – chuť produktu je veľmi dôležitá. My sme sa rozhodli naše produkty ochutiť, aby ste sa na užívanie lipozomálneho produktu tešili. Používame čisto prírodné dochucovadlá. Niektoré produkty sú zatiaľ bez príchute, avšak v budúcnosti plánujeme dochutiť aj tie.
 
Každý tekutý lipozomálny produkt je potrebné konzervovať. My ako konzervant používame extrakt z rakytníka – rakytník rešetliakovitý je ker, ktorého plody sú nabité vitamínom C. Obsahuje antioxidanty, vitamín E a kyselinu sorbovú. Tieto zložky zabezpečia dlhšiu životnosť a funkčnosť lipozómov a stabilitu produktu. Všetko na prírodnej báze! 
 
 
           LiposomalDrink B-komplex  (2)     LiposomalDrink zinok s vitamínom C (2)