Kĺbová výživa, ktorá prináša výsledky. FlexiRep

Čo je FLEXIREP a pre koho je určený

 

FlexiRep je výživový doplnok primárne určený na podporu pohybového aparátu, ktorý bol  vyvinutý a je vyrábaný vo Švédsku. Svojim jedinečným zložením oslovil všetkých, ktorí ho vyskúšali. Prináša jedinečné výsledky a jeho užívanie je také jednoduché.
 

Ak máte bolesti kĺbov, chrbta, ťažkosti pri pohybe, športovaní, chôdzi či každodennej nevyhnutnej aktivite, FlexiRep je určený pre Vás.

Podporuje:

  • zmierňuje bolesť a opuchy kĺbov
  • zvyšuje flexibilitu kĺbov, pôsobí protizápalovo
  • podporuje prevenciu a liečbu reumatoidnej artritídy a osteoartritídy a zmierňuje príznaky osteoporózy
  • prispieva k udržaniu zdravých kostí
 
kolagendrink joints
 

Prečo FlexiRep?

jedinečné zloženie a účinok

Základnými zložkami výživového doplnku FlexiRep sú vysoká dávka kolagénu typov 1, 2 a 3, MSM, glukozamín sulfát, chondroitín sulfát a až 10 mg extraktu z kurkumovníka. Nechýbajú vitamíny C, D3 a B12.
 
Spojivové tkanivá kĺbov, šliach a väzov sú tvorené prevažne kolagénom (*). Nedostatok kolagénu môže ovplyvniť pohybové schopnosti a flexibilitu a môže viesť k ochoreniam kĺbov, akými sú reumatoidná artritída a osteoartróza. Hydrolyzovaný kolagén pomáha udržiavať integritu šliach a väzov, podporuje prevenciu a liečbu reumatoidnej artritídy a osteoartritídy (*), zmierňuje bolesť a opuchy kĺbov (*) a pomáha regenerovať šľachy (*). Užívanie hydrolyzovaného kolagénu pomohlo znížiť bolesť kĺbov zapríčinenú športovou aktivitou (*). Kolagén zohráva dôležitú úlohu, ako doplnková terapia pri prevencii a liečbe osteoporózy a osteoartritídy (*) a zmierňuje príznaky osteoporózy (*) (*). Užívanie hydrolyzovaného kolagénu má potenciál výrazne zlepšiť bežné denné aktivity ako chodenie po schodoch alebo spánok, a tým aj kvalitu života.
 
MSM je látka, ktorá má silné protizápalové a antioxidačné účinky. Predstavuje zdroj organickej  a biologicky najlepšie vstrebateľnej formy síry. Má preukázané pozitívne účinky na kosti a kĺby, pomáha pri liečbe artritídy a osteoartritídy. Pomáha tiež proti bolestiam a opuchom, pocitom stuhnutia svalov a kĺbov a zvyšuje flexibilitu kĺbov. Síra z MSM je zodpovedná aj za produkciu keratínu a kolagénu.
 
Glukozamín sulfát sa prirodzene vyskytuje v kĺbovej chrupavke a synoviálnej tekutine. Priaznivo ovplyvňuje rovnováhu metabolických dejov v chrupavke, stimuluje bunky chrupavky k produkcii kolagénu a proteoglykánov. Glukozamín sulfát pomáha ukladať vápnik do kostí a napomáha regenerácii chrupaviek. Tým zlepšuje pohyblivosť kĺbov, zmierňuje bolesti aj zápalové procesy.
 
Takisto ako glukozamín sulfát, aj chondroitín sulfát je základný stavebný kameň pre regeneráciu chrupaviek a iných spojivových tkanív – kostí, väzív a šliach. Tým, že pôsobí osmoticky (zadržiava vodu), zlepšuje pružnosť a výživu kĺbovej chrupavky. Okrem toho pôsobí protizápalovo, redukuje bolesti kĺbov a tlmí aktivitu enzýmov, ktoré poškodzujú chrupavku, keďže znižuje potrebu užívania antireumatík a analgetík. Obzvlášť vhodný je pre seniorov, fyzicky pracujúcich ľudí a športovcov. Priaznivo pôsobí aj proti bolestiam a zápalom pri artróze kĺbov. Jeho efekt sa dostaví až po dlhšom užívaní, spravidla po 4 až 6 týždňoch, no pretrvá ešte nejaký čas po doužívaní.
  
Kurkumín priaznivo pôsobí pri osteoartritíde kolena a iných foriem artritídy a osteoartritídy (*). Zelený čaj je zdrojom polyfenolov, silných antioxidantov, ktoré majú silné protizápalové vlastnosti (*). Obmedzujú tiež produkciu určitých molekúl vo vašom imunitnom systéme, ktoré môžu vyvolať zápal a bolesť kĺbov a pomáhajú chrániť chrupavky a kosti (*). Vitamín B12 priaznivo pôsobí na zdravie kostí (*). Vitamín D3 prispieva k správnemu vstrebávaniu/využitiu vápnika a fosforu a k udržaniu zdravých kostí.
 
                                                         

Tekutá forma

  • FlexiRep je v tekutej forme. Tá menej zaťažuje žalúdok a účinné látky z výživového doplnku sa efektívnejšie dostanú do organizmu.

 

Chuť

  • Chuť výživového produktu a jeho užívanie. Mnohé výživové doplnky majú nepríjemnú chuť a zápach a ľahko sa ľuďom sprotivia. S FlexiRep - om sa vám toto určite nestane. Má príjemnú chuť aj vôňu lesného ovocia, ktoré pochádzajú zo 100 % prírodných koncentrátov.

 

dark-mood-food-2986532_1920

Keďže je v tekutej forme, stačí naliať do odmerky odporúčané množstvo a budete si istý, že táto dávka je presne taká, akú vaše  telo potrebuje.

prírodný produkt

  • FlexiRep je prírodný produkt získaný z výťažkov potravy a rastlín.

SK prirodny produkt

výroba a kvalita

  • Spôsob výroby a jeho kvalita - FlexiRep schválila EÚ a spĺňa všetky najvyššie európske požiadavky na výrobu, požiadavky Švédskeho úradu verejného zdravotníctva a Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EÚ/EFSA). Je vyrobený vo Švédsku pri dodržiavaní najvyšších štandardov kvality pri procese výroby.awards kolagendrink sweden (2)

HACCP   green world care   SE urad ver. zdrav.

Cena 

  • cena vám vie o výživovom doplnku dosť prezradiť a zároveň môže aj zavádzať. Najkvalitnejšia kĺbová výživa určite nie je tá najlacnejšia, ale rozhodne nemusí byť ani tá najdrahšia. FlexiRep je z pohľadu kvality určite cenovo najdostupnejší produkt. Doslova ide o kvalitný produkt za najlepšiu cenu.

 

99 FlexiRep (2)

 

           

Recenzie o produktoch sú uvedené pod jednotlivými produktami.

Recenzie o našom obchode sú tu:

overené zákazníkmi KolagenDrink