Je čas na posilnenie imunity!!!

Living Buddha phytoplankton and moringa
 
Je čas na posilnenie imunity!!! A to so 100% prírodným produktom na báze prírodných biologicky vysoko dostupných aktívnych fytolátok.   Living Buddha je výživový doplnok, ktorý má dve základná zložky. Prášok z listov moringy a fytoplanktón (mikroriasy).  Toto jednoduché zloženie rastlinného charakteru tvorí komplex vitamínov, minerálnych látok, amynokyselín, flavonoidov, mastných kyselín, antoixidantov a ďalších zložiek, ktorých synergický účinok má ohromný potenciál na zlepšenie celkového zdravotného stavu v mnohých oblastiach a posilnenie imunity.  Práve o imunite  sa v posledných dňoch tak veľa hovorí, predovšetkým v súvislosti s novým koronavírusom.
 
Ako Living Buddha môže posilniť imunitu? Jeho sila spočíva v množstve a charaktere antioxidantov, ktoré sú v produkte zastúpené.
 
Ľudia užívajúci fytoplanktón preukázali vyššiu hladinu CD3 v krvi. Množstvo CD3 v krvnom riečišti naznačuje prítomnosť T-buniek alebo T-lymfocytov, ktoré sú nevyhnutné pre ľudskú imunitu.
T-bunky pomáhajú eliminovať vírusy a baktérie v ľudskom tele!
 
Vírus chrípky a oxidačný stres.
štúdii z roku 1989 bola skupina myší infikovaná vírusom chrípky. Myši uhynuli po 5 až 6 dňoch po nadobudnutí infekcie. Počas chrípkovej infekcie sa zistila zvýšená produkcia reaktívnych foriem kyslíka (ROS), ktoré sú zodpovedné za oxidačný stres. Analýza hlavných antioxidantov odhalila pokles týchto antioxidantov počas priebehu chrípky. Tieto pozorovania naznačujú, že infekcia bola spojená s oxidačným stresom.
 
Druhej skupine bola intravenózne injektovaná superoxid dismutáza (SOD), enzymatický antioxidant.  Myši v tejto skupine boli chránené pred smrteľnými dôsledkami ochorenia chrípky!
 
Enzymatický antioxidant superoxid dismutáza (SOD) vás ochráni proti oxidačnému stresu, aby posilnil vašu imunitu.
 
Soul-Light-Food_Amazon2