KolagenDrink, najvyhľadávanejší kolagén na trhu a my vám vysvetlíme prečo

royal  flexirep (1)

O tom, že produkcia kolagénu v ľudskom tele vekom klesá, vie už asi každý. Ako sa to prejavuje? Dôsledky tohto procesu sú viditeľné voľným okom. Vznik vrások, ovísanie pokožky a strata jej hrúbky a pružnosti, zhoršená kvalita vlasov a nechtov. Pokožka, vlasy a nechty nie sú jediné časti tela, ktoré obsahujú kolagén. Kolagén sa nachádza aj v kĺboch, šľachách, väzivách, a dokonca i v očiach alebo vnútornostiach. Preto dochádza aj k zmenám, ktoré síce nevidíme voľným okom, ale o to viac ich pociťujeme. Strata kolagénu nás môže nepríjemne potrápiť aj vznikom zdravotných ťažkostí a bolesťami.

Okrem prirodzenej stravy možno kolagén dopĺňať aj vo forme výživových doplnkov. Ako si vybrať ten správny?

Prinášame Vám prémiový kolagén na krásu (rybí kolagén) a kolagén na kĺby (hovädzí kolagén).

  1. Množstvo kolagénu v dennej dávke – dbajte na to, aby bolo čo najvyššie a najvhodnejšie pre daný účel. 

  2. Forma kolagénu - vyberte si kolagén v tekutej forme – výskum ukazuje že až 85 až 90 % živín v tekutých doplnkoch sa absorbuje už za 22 až 30 sekúnd, telo tak kolagén ihneď distribuuje tam, kde je to potrebné. KolagenDrink Collagen Royal Peptide a KolagenDrink FlexiRep sú už hotové tekuté produkty, ktoré už nie je potrebné rozrábať, riediť ani inak pripravovať. Stačí naliať do odmerky a užiť. Zaberie vám to minimum času a vy viete, že vaša dávka bola dodržaná. 

  3. Pôvod kolagénu - rybí kolagén je ľahšie stráviteľný a ľudské telo ho v porovnaní s kolagénom hovädzieho pôvodu vstrebáva až 1,5-násobne efektívnejšie. Hydrolyzovaný kolagén je vo forme peptidov a pre ľudské telo je prijateľnejší. Peptidy sú časti kolagénového reťazca, ktoré vie telo jednoducho spracovať. 

    Hoci má rybí kolagén vyššiu vstrebateľnosť, či už si vyberiete hovädzí kolagén alebo rybí kolagén, oba pri pravidelnom užívaní poskytujú telu zdravotné prínosy.

    Rozhodujúcim faktorom pri výbere sú osobné preferencie, diétne obmedzenia akými sú alergie a ciele, ktoré chceme užívaním hydrolyzovaného kolagénu dosiahnuť. My Vám ponúkame obidva druhy kolagénu. 

  4. Nemenej dôležitá je chuť kolagénu. Mnohé kolagény vyrábané z rýb, majú nepríjemnú chuť a zápach a ľahko sa ľuďom sprotivia. S KolagenDrink Collagen Royal Peptide sa Vám toto určite nestane. Má príjemnú chuť aj vôňu lesného ovocia, ktoré pochádzajú zo 100 % prírodných koncentrátov. To platí aj o hovädzom KolagenDrink FlexiRep.
     

    dark-mood-food-2986532_1920

  5. Spôsob výroby a jeho kvalita - tekutý produkty kolagénov KolagenDrink spĺňajú najvyššie európske požiadavky na výrobu, požiadavky Švédskeho úradu verejného zdravotníctva a Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín (EÚ/EFSA). Sú vyrobené vo Švédsku pri dodržiavaní najvyšších štandardov kvality pri procese výroby. Kolagén, ktorý je v produktoch pravidelne získava ocenenie za kvalitu a účinok „Award Winning Ingredient S.N.P. #1 2019 – 2020 Quality & Effect: Collagen Pure Peptide. 

     

lista collagen svedsky tekuty kolagen

 
 
  1. Zloženie - maximálny účinok vďaka komplexnému zloženiu, ktoré maximalizuje samotný účinok kolagénu. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    KolagenDrink Collagen Royal Peptide hydrolyzovaný rybí kolagén bez cukru 500 ml
    Zložka 25 ml RVH*
    Hydrolyzovaný rybí kolagén, typ 1 a 3 10 000 mg **
    Vitamín C (kyselina L – askorbová) 120 mg 150 %
    Kremík (oxid kremičitý) 50 mg **
    Kyselina hyalurónová (hyaluronát sodný) 50 mg **
    Kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý) 5 mg 83 %
    Biotín (D-biotín) 5 mg 10000 %
    Vitamín B6 (pyridoxínhydrochlorid) 1 mg 71 %
    Selén (selenan sodný) 27,5 µg 50 %
    Vitamín B12 (metylkobalamín) 24 µg 960 %
    Vitamín D (kolekalciferol) 15 µg 300 %
    KolagenDrink FlexiRep kĺbová výživa typy kolagénu I, II, III kĺby, väzivá, šľachy, kosti 500 ml
    Zložka 15 ml RVH*
    Zmes aktívnych zložiek na kĺby 6000 mg **
    z toho
    Hydrolyzovaný hovädzí kolagén, typ 1,2,3 5700 mg **
    MSM (metylsulfonylmetán) 100 mg **
    Glukózamín sulfát 100 mg **
    Chondroitín sulfát 100 mg **
    Vitamín C (kyselina L – askorbová) 120 mg 150 %
    Rastlinná zmes (výťažok z koreňa a stonky kurkumovníka dlhého  (Curcuma longa) a výťažok z listov čajovníka čínskeho (Camellia sinensis)) 20 mg **
    Vitamín D3 (kolekalciferol) 15 µg 300 %
    Vitamín B12 (kyanokobalamín) 5 µg 200 %

      

  1. Cena kolagénu - cena vám vie o kolagéne dosť prezradiť a zároveň môže aj zavádzať. Najkvalitnejší kolagén určite nie je ten najlacnejší, ale rozhodne nemusí byť ani ten najdrahší. KolagenDrink je z pohľadu kvality určite cenovo najdostupnejší produkt. Doslova ide o kvalitný produkt za najlepšiu cenu.

 

 Špeciálne vyvinutý pre Vlasy, pokožka, nechty, kĺby

     60 Royal Peptide (2)   20 Royal Peptide (1)

 

Špeciálne vyvinutý na kĺby, väzivá, šľachy, kosti

     99 FlexiRep (2)  33 FlexiRep (2)

 

Tisíce spokojných zákazníkov!

Recenzie o našom obchode sú tu:

overené zákazníkmi KolagenDrink

 

referencie collagendrink (2)

Ak hľadáte podrobnejšie informácie o kolagéne, pozrite si aj naše predchádzajúce články na našej stránke (blog), kde nájdete všetko, čo o kolagéne potrebujete vedieť.