Kĺbová výživa

V určitom veku, alebo pri nadmernej námahe pohybového aparátu, kĺbov, svalov a šliach sa akékoľvek preťaženie, zranenie, alebo prichádzajúce ochorenie kĺbov prejaví bolesťou. Ak sa také niečo prihodí, nemôžeme to ignorovať a musíme tomu prispôsobiť naše denné návyky. Ak pravidelne behávame, radšej niekoľko dní počkáme, kým bolesť pominie. Ak bolesť pretrváva, môže sa jednať o niečo vážnejšie a vtedy treba navštíviť lekára.
 
happy run
 
Je mnoho spôsobov, ako silu našich kĺbov vylepšiť. Predovšetkým ešte pred tým, ako príde bolesť, treba k zaťaženiu kĺbov pristupovať zodpovedne. Ak milujeme pohyb a mobilitu, treba urobiť všetko preto, aby sme mobilní zostali čo najdlhšie. Tomu treba prispôsobiť jedálniček a zdravé životné návyky. Už len tieto dve podmienky, ktoré pôsobia na pohybový aparát a zdravie ako také mimoriadne komplexne môžu významne predĺžiť kvalitu života. A keďže teraz hovoríme o kĺboch, pokiaľ sa optimálne správame ku svojim kĺbom v zmysle správnej životosprávy, nebudeme pravdepodobne potrebovať ani výživové doplnky. Pokiaľ však kĺby preťažujeme, alebo je vysoké riziko vzniku choroby, alebo zranenia kĺbov, k výberu toho správneho lieku, alebo výživového doplnku treba pristúpiť veľmi zodpovedne.
 
My vám prinášame švédsku tekutú kĺbovú výživu. Máme s ňou veľmi dobré skúsenosti a mnoho pozitívnych recenzií od našich zákazníkov.
 
rating
 
Kĺbová výživa FlexiRep si našla svoje miesto aj u mnohých ortopédov, ktorí ju ďalej doporučujú svojim pacientom.
 
A prečo je taká obľúbená?
 
Pre jej zloženie.
 
V dennej dávke obsahuje až 5700 mg hydrolyzovaného kolagénu všetkých troch hlavných typov (I, II,III). Kolagén typu I sa nachádza v kostiach, typ II tvorí chrupavku a typ III je vo svaloch. Keďže ide o hydrolyzovaný kolagén, je pre telo vysoko dostupný a organizmus môže na ďalšiu syntézu, ktorá je podnietená práve aminokyselinami z kolagénu v krvi použiť dostupné peptidy z výživového doplnku.
Ďalej obsahuje MSM, ktorý má silné protizápalové a antioxidačné účinky. Glukozamín sulfát pomáha ukladať vápnik do kostí a napomáha regenerácii chrupaviek. Chondroitín sulfát je základný stavebný kameň pre regeneráciu chrupaviek a iných spojivových tkanív – kostí, väzív a šliach. Kurkumín priaznivo pôsobí pri osteoartritíde kolena a iných foriem artritídy a osteoartritídy. Zelený čaj je zdrojom polyfenolov, silných antioxidantov, ktoré majú silné protizápalové vlastnosti. Vitamín B12 priaznivo pôsobí na zdravie kostí. Vitamín D3 prispieva k správnemu vstrebávaniu/využitiu vápnika a fosforu a k udržaniu zdravých kostí.
 
Pre tekutú formu.
 
Tekutá forma môže byť pre organizmus ľahšie prístupná, ako tabletky, alebo kapsule. FlexiRep je ihneď možné užívať. Netreba ho rozrábať. Toto oceňuje mnoho zákazníkov a predovšetkým starí ľudia, ktorí už aj tak väčšinou užívajú mnoho ďalších liekov. FlexiRep si nalejú do priloženej odmerky a vypijú. Kedykoľvek počas dňa. Má príjemnú chuť lesného ovocia. Je bez cukru, takže je vhodný aj pre diabetikov.
 
Pre jej kvalitu.
 
Švédi nič nenechávajú na náhodu a kvalita kĺbovej výživy FlexiRep je skutočne svetová.
 
Kedy môžeme očakávať zlepšenie?
 
Všeobecne k zlepšeniu môže dôjsť už po 8 týždňoch užívania. Niekedy aj skôr.
 
Ľudské telo funguje komplexne a preto, nikdy sa nespoliehajme len na lieky, alebo výživové doplnky a robme všetko preto, aby sme svojmu zdraviu  a kvalite života pomohli všetkými cestami, ktoré existujú.
 
FlexiRep---metalic-01